lupa

Alamak aiiiii, first entry kemain lagi aku cakap nak active in blogging. Hahaha end up update pasal financial acc je? Sheera....sheeraaa..... Well sekarang tengah practical kat Sime Darby Convention Centre, and dah nak habis dah pun. My old entry dulu, bapak lah rajin gila sia aku update itu ini. Blog ni? Dah nak habis practical baru nak update. Aku ada banyak gila cerita pasal practical kat SDCC, tapi maybe in next entry sebab aku dah nak pergi kerja ni. Aku nak cerita dari start aku hantar resume, datang on first day, orientation satu SDCC tu, jumpa orang itu jumpa orang ini and so on. Kes itu kes ini. Perangai macam tu, perangai macam ni. Hahaha well next entry please!!!