haram jadah

'Sheera tu pergi kitchen pun nak makeup'

'Sheera tu dengan semua lelaki nak rapat'

'Sheera tu acah cantik'

'Sheera tu gedik nak mampos'

Ek? Okay first thing first, kalau aku pakai makeup pun aku ada kacau kau berak kat toilet tak? Aku pakai bedak ke lipstick ke ada taik kau tersangkut keras sebab aku ke? Em rasanya takda.. Kau nak kecoh apahal? Aku kalau tak pakai lipstick kasi bibir pink even sikit, orang dah kata muka aku pucat. Sebab tu aku usually akan pakai soft pink kasi warna darah. Jap... Still tak kacau kau berak en?

Rapat dengan lelaki? Eh tengok aku department mana sekarang. Kau tengok kat main kitchen, aku sorang je perempuan en? Pastu kau nak aku menular pergi cold kit or pastry sebab nak rapat dengan perempuan? Eh aku bukan lesbian lah sia -,-

Aku acah cantik? Sorry to say lah, kena gelak ada lah kalau member sekolah aku dengar. Aku tak pernah mengaku aku cantik or cute or what so ever. Kalau kau tanya member2 yang dah kenal lama aku, ayat diorang 'Sheera selalu cakap dia handsome' SORRY GURLSSSS?

Aku gedik? Em....think twice before cakap sebab akan kena gelak je dengan aku nanti. Hahahaha