New one?

 Hi korang, whatchu doin huh? I'm back after a long time and hell yeah i miss blogging so muchhh. Ohh god know. Haha, so life sekarang dah berubah 360 darjah causeeee whuttttt? Sebab lagi 15 hari dah masuk 20 tahun dohh!! Wtheck gila kannn? Betul la orang kata, umur 18 je life dah start tough life which is macam2 la, always and always think about future. But sometimes rindu childhood weh. Aku study MSU rn and its about 1 year dah. Bila lah nak habis Diploma niiii! Stress sebab im not that STUDYING STUDENT. Ugh, like....seriously! Well, friends? Banyak hilang dah, sebab kawan sekolah tak da pun yang sama U dengan kiteeee ;( ada pun certain people tapi tak rapat aaa. Masing2 ada haluan sendiri, sedih okay ;'( Tapi en, kawan sekolah terbaik weh. They do knew us well than kawan yang kita baru kenal. Sometimes sakit hati, sedih, marah dengan kawan baru kita ni, but all we can do is just shut the fucking mouth sebab tak nak nampak bodoh macam diorang. TERASA? Lantak kau lah nak terasa, tak mention sesiapa pun, nak terasa pahal? Haha certain people je perangai cam haram, lain tak. Chill, Chill. Oh im so gonna make more entry in my blog cause i really do miss blogging. Hehe tapi dah tak lawa la blog kitaa. Tak rajin macam dulu edit itu ini. Sekarang simple2 just enough. So...wait for the next entry!